Főoldal
HTM Kft.

Főoldal

HTM Nemzetközi Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 1158 Budapest, Késmárk utca 11-13.) 1991. december 1-én került megalakításra. A Társaságot német-magyar vegyes vállalatként alapították, tevékenységi köre háztartási elektromos cikkek nagykereskedelme.

 

A cég rövid története:   A cég 1992-ben a SOLAC elektronikus háztartási gépek importjával kezdte meg tevékenységét. A termékek beszállítása a kezdeti időkben Németországból, majd a későbbiekben, napjainkig közvetlenül az anyavállalattól, Spanyolországból történik. A SOLAC széles termékválasztékával, megbízható készülékeivel az évek során a hazai piac jól ismert, kedvelt szereplőjévé vált.

A kis háztartási gépek palettáján új színfolt a TAURUS spanyol márka, amely 2014-től szerepel cégünk választékában.

 

1993-ban a vállalat kereskedelmi tevékenysége a LEIFHEIT termékeivel, 2001 évben SOEHNLE személy- és konyhamérlegekkel bővült ki. A LEIFHEIT, és SOEHNLE termékek vállaltunk 2015-ig forgalmazta.

A kiváló minőség és design a SPIRELLA fürdőszobai felszerelések, zuhanyfüggönyök, és kiegészítők tulajdonsága! Ezzel a termékcsaláddal már több mint 20éve, 1993 óta látjuk el az igényes vásárlókat!

A termékek a legtöbb hazai hiper,- és szupermarketben valamint a barkácsáruházak és szakkereskedések polcain egyaránt megtalálhatók.

http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal1.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal3.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal4.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal5.jpg

Híreinkbôl:
SOLAC, TAURUS SZERVIZ VÁLTOZÁS
Cim változás

bôvebben

HTM Kft.
1158. Budapest,
Késmárk u. 11-13.

htmkft.hu
Tel.: +36-1-789-60-10
Fax: +06-1-789-60-11
Google Maps

Solac

Spirella