Főoldal
HTM Kft.

Főoldal

A HTM Nemzetközi Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.) 1991. december 1-én került megalakításra. A Társaságot német-magyar vegyes vállalatként alapították, tevékenységi köre háztartási elektromos cikkek nagykereskedelme.

 A cég rövid története:   A cég 1992-ben a SOLAC elektronikus háztartási gépek importjával kezdte meg tevékenységét. A termékek beszállítása a kezdeti időkben Németországból, majd a későbbiekben, napjainkig közvetlenül az anyavállalattól, Spanyolországból történik. A SOLAC széles termékválasztékával, megbízható készülékeivel az évek során a hazai piac jól ismert, kedvelt szereplőjévé vált.

 1993-ban a vállalat kereskedelmi tevékenysége kibővült a LEIFHEIT háztartási és konyhai felszerelések, vasalóállványok és takarítóeszközök, SPIRELLA fürdőszobai felszerelések, zuhanyfüggönyök, kiegészítők magyarországi forgalmazásával. 2001 évben a Leifheit AG portfóliója kiegészült a SOEHNLE személy- és konyhamérlegekkel, így ettől az évtől kezdődően vállalatunk termékköre is tovább bővült.

A termékek a legtöbb hazai hiper- és szupermarketben valamint a barkácsáruházak és szakkereskedések polcain egyaránt megtalálhatók.

http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal1.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal3.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal4.jpg http://solac.hu//img/gallery/solachtm/htmfooldal5.jpg

Híreinkből:
Megújultak a weboldalaink!
Új weboldal!

bővebben

HTM Kft.
1046 Budapest
Kiss Ernő u. 3.

htmkft.hu
Tel.: +36-1-370-10-41
Fax: +36-1-369-04-03
Google Maps

Solac

Soehnle

Leifheit

Spirella